michael barnaart opent tweede winkel

Modeontwerper Michael Barnaart breidt zijn concept uit met een tweede winkel. Vanaf 13 september zijn onder de naam Michael Barnaart+ accessoires en homeware-items verkrijgbaar in het pand direct naast de oorspronkelijke boetiek.

Al bijna tien jaar kenmerken grafische elementen de modecollecties van Michael Barnaart. Daarmee ontwikkelde hij een geheel eigen stijlwereld die nu verder vorm krijgt met onder meer kussens, kinderaccessoires en zeefdrukken in gelimiteerde oplage.

Het idee voor Michael Barnaart+ komt voort uit de samenwerking met prominente musea als het Gemeentemuseum en het Kröller-Muller Museum, waarvoor Barnaart naast jurken ook andere producten ontwierp. “Met Michael Barnaart+ heb ik de mogelijkheid om nog meer te experimenteren met design en nieuwe projecten aan te gaan als gastontwerper voor bijzondere partners”, aldus Barnaart.

Goed nieuws is er ook voor de heren. Zij kunnen bij Michael Barnaart+ terecht voor een uitgebreide collectie sjaals, maar ook voor een nieuwe serie unisekstruien. “De vormgeving,” zo belooft de ontwerper, “zal net zo helder, vrolijk en stijlvol zijn als mijn bestaande werk.”

Doordat de nieuwe winkel grenst aan de huidige boetiek, gaat niets van de kleinschaligheid en authenticiteit verloren waarom Michael Barnaart bekendstaat: “Ik blijf boven de winkel wonen, dus het blijft precies zo persoonlijk als men van mij gewend is.”

Michael Barnaart
Papestraat 1b
2513AV Den Haag

Michael Barnaart+
Papestraat 3
2513AV Den Haag