Ontwerpschetsen broche Etoile

design & dynastie

Voor de koninklijke zomertentoonstelling Design & Dynastie in het Stadspaleis van Fulda (Duitsland) ontwierp Michael Barnaart broche ‘Étoile’. Deze broche is een moderne interpretatie van een grootkruis of ordeteken. De kleuren van deze karakteristieke ster stralen naar buiten toe, van warm naar koel. Net als bij conventionele exemplaren ‘verheft’ en verlicht dit sieraad de drager. Deze broche is in een beperkte oplage van 50 stuks gemaakt.

Pracht en praal! Barokke paleiszalen met enorme kroonluchters, verhalen over koningen en koninginnen, prinsen en prinsessen, koninklijke serviezen, vorstelijke juwelen, het spreekt allemaal tot de verbeelding. In de Duitse stad Fulda is dit te zien in de spectaculaire zomertentoonstelling Design & Dynastie over onze eigen Oranje-Nassau-dynastie.

In het Stadspaleis in Fulda zult u prachtige kunstvoorwerpen uit de Koninklijke Verzamelingen en Paleis Het Loo kunnen zien, gecombineerd met verrassende hedendaagse objecten van puur vakmanschap. Broche Étoile zal op de tentoonstelling te zien zijn.

Bekijk hier de broche

Lees meer over Design & Dynastie hier: www.fulda2022.de